Huset Engdalsvej: Ungemiljøet Motor

Huset Engdalsvej Ungemiljøet Motor er oprindeligt et gymnastiklokale, som senest er blevet brugt som knallert/motorlære i Ungdomsskolen. Lokalerne ligger i forlængelse af Fritidsklubben Brabrand. Nu er det et dynamisk rum, der kan ændre karakter i forhold til det, de unge gerne vil – I deres eget miljø.

Motor benyttes primært af 7. til 9 årgang på Engdalskolen, hvor alle eleverne har mulighed for at være i motor i spisefrikvarteret og dermed få et afbræk midt i deres forholdsvise lange skoledag. Motor er i øjeblikket gratis og en stor succes blandt eleverne, og de møder pædagogiske personale, og kan spille bordtennis, bordfodbold, brætspil, playstation, høre musik, hygge eller bare hænge ud med kammeraterne.

Motor har også tilbud efter skoletid onsdag og torsdag, hvor det kræver medlemskab, og hvor man kan benytte sig af andre af de muligheder som  Moror tilbyder. Det er blandt andet DJ-pult, træ- ogcykelværksted, mountainbike, fiskegrej, rulleskøjter med mere.

Vi er meget bevidste om, at de unge har brug for at slappe af og nyde deres fritid. Derfor er aktiviteterne meget på de unges initiativ og med frihed under ansvar. Indtil videre kan det meste lade sig gøre, og Motor har nogle supergode rammer og muligheder for at styrke de unges kreativitet, fantasi, motorik og fordybelse.

Vi har fokus på fællesskabet samt respekt og accept for hinandens forskelligheder. Derudover stræber vi efter at lytte, spørge og være nysgerrige og nærværende i vores dialog med de unge. Vi arbejder med kvalificeret selvbestemmelse som metode til, at de unge kan træffe nogle kvalificerede valg i de dilemmaer, de bliver udsat for i deres liv.

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Information

Huset Engdalsvej
Ungemiljøet Motor

Engdalsvej 29
8220 Brabrand

Tlf.: +45 86 26 07 84
__________________________ 

Fritidsleder
Carsten Hildebrandt
Tlf.: +45 29 20 90 72
 
Afdelingsleder
Jakob Bruun Andersen
E-mail: jban@aarhus.dk
Tlf.: +45 51 18 19 51
__________________________ 

Åbningstider
7. til 9. årgang

Man-, tirs- og torsdag: 13.30-17.00

MOTOR har åbent  i det store frikvarter 11.40 - 12.10 alle dage. 

 

Ind- og udmeldelse 

Priser/takster

 

Links

Forældreråd