UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Klubben Hjortshøj

Hjortshøj fritidsklub har til huse på Skovager 4, i Hjortshøj. Vi er en klub der pt. har 155 medlemmer i alderen fra 5. klasse og op. Vi er et åbent tilbud for de unge der gerne vil være en del af et fællesskab med stor medbestemmelse.

I Hjortshøj fritidsklub har vi rigtig gode udearealer, klubbens grund er en gammel æble/pæreplantage dette betyder at der er en masse kroge der lægger op til fordybelse og hygge.

Vi har en super fed ”mini rampe”, til skateboard, løbehjul og rulleskøjter, denne street-kultur dyrkes meget i klubben af vores unge. Endvidere har vi et dejligt væksthus og bålfaciliteter hvor vi arbejder ud fra tanken ”fra jord til bord”. Der findes basketbane, beachvolley og grønne arealer til alle former for boldspil.

De indendørs rammer tilbyder en biograf, hvor du kan spille playstation eller se film med dine kammerater, vi har et dejligt kreativt værksted, hvor der laves smykker, tasker, billedkunst og meget mere, snakken går ofte livligt i dette rum i dagligdagen og mange ting vendes med kammeraterne. Hjortshøj fritidsklub har endvidere et grovværksted, hvor der arbejdes i træ og elektronik. I Hjortshøj har vi nordbyens fedeste musiklokale der bruges flittigt af vores bands. Endvidere har vi et stort køkken/alrum, hvor der er plads til hygge med kammeraterne, spille bordfodbold, og nyde dagens sunde måltid, dette rum er klubbens hjerte hvor alle mødes. Vi har i klubben et danselokale, et aktivrum, hvor der ofte spilles bordtennis eller hockey. Ydermere har vi et ungsdomsrum hvor man kan hænge ud, høre musik og spille pool.

I Hjortshøj har vi aftenklub 2 gange i ugen, hvor det er muligt at være med til at lave aftensmad, deltage i aktiviteter og hænge ud med kammeraterne. I Hjortshøj har vi rig tradition for overnatninger, ture ud af huset, fester, musikfestival, rejsehold og sommerlejr.

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder

Information

Klub Hjortshøj
Skovager 4
8530 HjortshøJ

Telefon: +45 51 23 39 16
Mobilepay: +45 41 87 28 13
 
______________________
Fritidscenterleder
Christian Hansen
Mobil: +45 29 20 79 09
 
Afdelingsleder
Mads Haugaard
Tlf.: +45 29 20 39 57

______________________

Åbningstider

Mandag-fredag 13.30-17.00
   
Aftenklub
Tirsdag
For 5. og 6. klasse
17.00-21.00
Onsdag 
For 4. klasse

17.00-20.00

Torsdag
For 7., 8. og 9. klasse
17.00-22.00

Ind- og udmeldelse

Priser/takster

Links

Forældre/brugeråd