UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Velkommen til Hårup Fritidsklub

Klubben Hårup har til huse på Salonikivej 12 i Hårup. Vi er en klub der har cirka 150 medlemmer i alderen fra 4. klasse og op. Vi er et åbent tilbud for de unge, der gerne vil være en del af et fællesskab med stor medbestemmelse.

I klubben Hårup har vi rigtig gode udearealer, hvor vi har en Gocartbane og en masse områder, der lægger op til fordybelse og hygge. Det betyder også, at vi har Gocarts, som de unge kan køre på i fritiden samt være med til at reparere. Motorkulturen er meget populær blandt de unge i Klubben Hårup.

Vi har en superfed  lade, hvor vi har en u-rampe til skateboard, løbehjul og rulleskøjter samt en boldbane. Street-kulturen dyrkes meget i klubben af vores unge. Vi har også nogle dejlige terrasser, som bruges til hygge og boldspil. Og vi har et stort bålhus, hvor vi ynder at lave mad og aktiviteter sammen med de unge. Der findes basketbane og grønne arealer til alle former for boldspil, dertil har vi en multibane tæt på klubben som også benyttes.

De indendørs rammer tilbyder et dejligt stort fællesrum, hvor der er mulighed for fordybelse i blandt andet billard, bordtennis, snak og hygge over langbordet samt nyde dagens sunde måltid. Rummet er klubbens hjerte, hvor alle mødes. Derudover har vi et computerrum og et playstationrum, hvor der hersker en sund gamerkultur. Vi har et inspirerende kreativt værksted, hvor der laves smykker, tasker, billedkunst og meget mere; og snakken går ofte livligt i dette rum i dagligdagen og mange ting vendes med kammeraterne.
Ydermere har vi et ungsdomsrum, hvor man kan hænge ud, chille og høre musik. Og så har vi tilknyttet et grovværksted, hvor motorverdenen er i fokus.

I Hårup har vi aftenklub tre gange om ugen, hvor det er muligt at være med til at lave aftensmad, deltage i aktiviteter og hænge ud med kammeraterne. I Hårup har vi rig tradition for overnatninger, ture ud af huset, fester, musikfestival, rejsehold og sommerlejr.

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder

Information

Hårup Fritidsklub
Salonikivej 12
8530 Hjortshøj

Børn & Personale
+45 20 33 08 59

MobilePay: 41 87 28 88

_______________________

Fritidscenterleder
Kirsten Hastrup Holm
Tlf.: +45 51 57 50 67
Mail: hhki@aarhus.dk

Afdelingsleder
Martin Steffensen
Tlf.: +45 29 20 70 14
Mail: sluma@aarhus.dk

_______________________

Åbningstider

Mandag 13.30-17.00
Tirsdag 13.30-21.00
Onsdag 13.30-21.00
Torsdag 13.30-20.00
Fredag 13.30-17.00

Ind- og Udmeldelse

Takster/priser

Links

Forældre/brugerråd