UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Huset Engdalsvej: Ungdomsklubben Engdal

Huset Engdalsvej Ungdomsklubben Engdal ligger ved Engdalskolen i Brabrand, og vores medlemmer kommer fra skolen og lokalområde. De er fra 7. klasse og op til 18 år. 

Vi har åbent tre aftner om ugen, og vi har også løbende weekendarrangementer. Vores medlemmer har mulighed for at tale med nærværende og engagerende voksne om alt mellem himmel og jord. Vi sætter stor pris på fællesskab, og vi mener og arbejder for, at alle føler sig velkomne og hørt. 


Vi har stor fokus på medbestemmende og alle har ansvar for at Ungdomsklubben Engdal er et godt sted at komme for allle. Derudover så stræber vi efter at lytte, spørge og være nysgerrige og nærværende i vores dialog med de unge. Vi arbejder med kvalificeret selvbestemmelse som metode til, at de unge kan træffe nogle endnu mere kvalificerede valg i de dilemmaer, de bliver udsat for i deres ungdomsliv blandt andet uddannelse, kærester, venner, alkohol med mere.


I hverdagene hygger vi som regel hjemme i ungdomsklubben, med en ugentlig madklub og til tider en tur ud af huset. I weekenderne har du som medlem mulighed for at deltage i diverse løbende ungdomsarrangementer, som tit og ofte er med andre unge fra Ung i Aarhus og også med unge fra hele landet. Det er blandt andet OMG! og Gelleraps,  Fodboldstævner, 12’er tur (Lejr), Udlandstur med mere.

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder

Information

Huset Engdalsvej
Ungdomsklubben Engdal

Engdalsvej 29
8220 Brabrand

Tlf.:  +45 86 26 07 84
__________________________ 

Fritidscenterleder
Carsten Hildebrandt
Mobil: +45 29 20 90 72
 
Afdelingsleder
Jakob Bruun Andersen
Mail: jban@aarhus.dk
Mobil: +45 51 18 19 51
__________________________ 

Åbningstider

Ungemiljøet Motor

Mandag 12.55-17.00
Tirsdag 12.55-17.00
Torsdag
 
13.40-17.00
Med lektiehjælp

Ungdomsklub Engdalsvej

Mandag 17.00-21.30      
Torsdag 17.00-21.30

Løbende weekendarrangementer

Ind- og udmeldelse 

Priser/takster

 

Links

Forældreråd