UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Hvem er vi?

Fritidsklubben Åbyhøj er en afdeling i Fritidscenteret Åby-Åbyhøj. Pga. pladsmangel er afdelingen delt op i to. Det betyder, at 4. klasserne har base på Gammelgaardskolen , og 5. og 6. klasserne er på Ludvig Feilbergsvej. Der er tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger, både med fælles aktiviteter og personale.

4.klasserne har base 2 steder. 3 dage om ugen i klasselokalerne 24, 25 og 26 og 2 dage i ungemiljøet 12´ers, lokaler på Gammelgaardsskolen. I samarbejde med lærerne indretter vi klasselokalerne, så vi klubtiden bl.a. har et multirum, krearum og hygge rum. I 12´rn er der køkken/alrum, bordtennisrum, digitale muligheder, indendørs sal og musikscene. Vi har adgang til arealerne rundt om skolen, boldbanerne, svømmehallen og gymnastiksalen

Hvad kan vi tilbyde?

Klubben skal være et rart, trygt og sjovt sted at være. Et sted hvor der er plads til alle, også børn med særlige behov og udfordringer i hverdagen. Der er en vekselvirkning mellem selvorganiserede aktiviteter blandt børnene og pædagogisk planlagte voksen styrede aktiviteter. Der lægges vægt på, at skabe mulighed for at børnene kan udvikle nye venskaber og styrke eksisterende relationer på tværs af alder, køn og etnicitet. Relationer mellem børn, og tydelige og nærværende voksne, er også noget vi prioriterer meget højt i klubben. Vi er lyttende og giver børnene medbestemmelse, så de har mulighed for at tilrettelægge dagen i klubben.

I hverdagen er der mulighed for både indendørs og udendørs aktiviteter. Vi kan bruge de forskellige muligheder på skolen, vi kan lave kreative aktiviteter, forskellige spil, bordtennis, konkurrencer, den gode snak, pigeklubben, den sjove leg og meget mere. Ud over det, er de grønne områder altid klar til brug. Vi har bussen en dag om ugen, hvor turens mål måske er en løbetur, klatring, bowling, svømning eller måske bare ud i det blå.

Der er aftenåbning 1 aften om ugen, hvor der bliver lavet et program til hver enkel aften. Der er tilmelding til disse aftener, så vi ved, hvor mange der spiser med.

I Klubben har vi mange traditioner. Vi arrangerer fodboldstævner, tager på sommerlejr, laver fester, gamer nights, julefrokoster, overnatning og meget mere.

Ingen aktuelle nyheder

Fritidsklubben 4. årgang Åbyhøj
Carit Etlars Vej 31
8230 Åbyhøj

Tlf.: +45 41 87 47 44
_________________________

Fritidscenterleder
Ejnar Dahl-Hansen
Mail: edh@aarhus.dk
Tlf.: +45 51 57 69 02
 
Afdelingsleder
Jenny Milthers
Mail: jjmil@aarhus.dk
Tlf.: +45 24 79 24 78
_________________________

Åbningstider

Mandag:
13.30-17.00
Tirsdag:
13.30-17.00
Onsdag:
13.30-17.00
Torsdag:
13.30-20.00
Fredag:
13.30-17.00

I flexugerne åbner vi klokken 12.50
Ved åbning i skoleferier:
9.00 til 16.00

 

Ind- og udmeldelse 

Priser/takster

 

Links