UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Vidtskuehuset

Om Vidtskuehuset

Vidtskuehuset er en pædagogisk ledet legeplads i Rosenvang.  Vidtskuehuset er kendt som et fristed - en oase midt i byen, hvor der er plads og rum til alle uanset alder, højde og drøjde. Fælles for alle, der kommer på pladsen, er en kærlighed til natur og dyr.

Vidtskuehuset er et godt besøgssted, hvor der er plads til leg og læring. En del af vores dagligdag går med pasning og pleje af vores dyr. Vi har kaniner, geder, høns, – for blot at nævne nogle eksempler. Og der kommer mange dagplejere, vuggestuer og børnehaver fra området for at tilbringe nogle gode timer på legepladsen. Faciliteterne på legepladsen er således for alle, det vil sige at cykler, skovle, spande med mere i sandkasserne kan bruges frit, og hvis der er nogen, der har noget sandlegetøj derhjemme, som ikke bliver brugt, tager vi gerne imod det. Indendørs er der adgang til toilet og puslebord.

At Vidtskuehuset er pædagogisk ledet betyder, at pladsen er bemandet af pædagogisk personale i åbningstiden. Vores primære målgruppe er 5. Klasse til 18 år så de fleste af vores aktiviteter retter sig mod dem.  Der kræves ingen indmeldelse for at benytte legepladsen og deltagelse i alle aktiviteter er gratis. Dog kan der forekomme brugerbetaling i forbindelse med større aktiviteter.

Vi arbejder tæt sammen med klubben Rosenvang om at skabe et godt børne og ungdomsliv for vores børn  og unge.

Uden for åbningstiden og i weekenden er Legepladsen åben for alle besøgende, der ønsker at kigge forbi og se på dyrene og benytte sig af legeredskaberne og være med til at passe på pladsen.

 

 

 

 

 

Information

Vidtskuehuset
Vidtskuevej 25B
8260 Viby J.

Telefon: +45 51 23 68 47
___________________

Fritidscenterleder
Jan Petersen
E-mail: jap@aarhus.dk
Tlf.: +45 29 21 24 80

Legepladspædagog
Steen Jensen
E-mail: smje@aarhus.dk
Tlf.:+45 22 43 82 16
______________________

Åbningstider

Mandag - torsdag 11.00 - 16.00

Besøg af skoler og institutioner kan eventuelt aftales.

Links