UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Skolemarken – natur og dyreliv

Velkommen til Skolemarken – dyr og udeliv

Skolemarken ligger i tæt tilknytning til Frederiksbjerg Klubben og er vores fritidstilbud med primært fokus på dyr og ude liv og værkstedsbygninger. Vi har kaniner, geder, fugle i voiler og højt til loftet. 

Skolemarken er et åbent gratistilbud med primær målgruppe fra 4. klasse til 17 år. Du kan lære at få indsigt i dyrenes livscyklus, hjælpe med at tage ansvar for pasning og drage omsorg og pleje for kaniner, geder og fugle og arbejde praktisk.

Det er muligt at tilkøbe at være kaninejer, hvis du vil indgå i forpligtende aftaler om pasning og pleje. Det koster et månedlig beløb som blandt andet går til foder, pleje, dyrelægetjek med videre. 

Det er også på Skolemarken, du skal kunne begå dig og navigere selvstændigt. Hvis du har brug for mere kontinuerlig støtte i din hverdag anbefaler vi, at du melder dig ind i klubben. 
På Skolemarken kan du møde andre unge på tværs af alder, årgange, skoler og interessefællesskaber. Vi samarbejder med Skansen hus og have i Skanseparken, som er vores kreative laboratorium, hvor du også er velkommen i et åbent tilbud.  

På Skolemarken ønsker vi at udvikle vores forældrenetværk omkring børn og unge der benytter vore fritidsmiljøer og samarbejdet med det omkringliggende lokalområde. Forældre tager blandt andet del i weekendfodring af dyrene. Så hvis du har kaninaftale eller godt kan lide dyr, kan du møde andre børn og voksne beboere fra lokalområdet, som hjælper os med at passe på den skønne oase i hjertet af midtbyen. 

Der kræves ikke medlemskab – men af sikkerhedsmæssige grunde vil vi gerne have kontaktoplysninger til forældre ligeså hvis du er kaninejer. 

Velkommen på Skolemarken 

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder

Vores Ungeråd

Mediepolitik

Information

Skolemarken
Ingerslevs Boulevard 2
8000 Aarhus C
Telefon: +45 24 78 49 44
 
MobilePay: 41 87 25 54

______________________

Fritidsleder
Jeppe Lauge Nielsen
Mail: jeplan@aarhus.dk
Tlf.: +45 22 81 65 43

 
Afdelingsleder
Anja Storkholm
Tlf.: +45 41 85 74 75
______________________

Åbningstider

Mandag:      13-17:00
Tirsdag:       13-17:00
Onsdag:       13-17:00
Torsdag:      13-17:00
Fredag:        13-16:30  

Skolemarken er et åbent tilbud og der opkræves betaling til dækning af materialer, let forplejning samt særlige aktiviteter. Det koster 100 kroner pr. måned at have kanin, er man to koster det 50 kroner pr barn. 

Desuden kan der forekomme ændrede åbningstider. 

Hvis du ønsker at høre nærmere om dyreholdet på Skolemarken, kontakt en pædagog på Skolemarken.

Links

Forældreråd

Skolemarken deler forældreråd med Frederiksbjerg Fritidsklub.

Medlemmerne vælges på forældrecafeér i efteråret.