UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

KLUB MIDGAARD

I Klub Midgaard har vi ca. 140 indmeldte børn i 4. til 6. klasse. Klubbens ansatte består pt. af fire pædagoger, en ungarbejder og en studerende. Vi tilbyder klubbens medlemmer et kreativt og spændende indemiljø, med bl.a. Krea-værksted, computer- og PlayStationrum, musiklokale, behagelige daserum samt Cafe, hvor der er mulighed for hygge, brætspil og altid voksenkontakt. Når klubbens medlemmer kommer fra skole, tilbydes der dagligt et supplerende eftermiddagsmåltid. Klub Midgaard er en kombineret legeplads og Fritidsklub. Det vil sige at klubbens udeområde også er en offentlig legeplads for byens borgere. Dette fantastiske udeområde indeholder bl.a. hoppepude, geder, fodboldbaner, Giber Å, basket-baner og skaterbane.

Vi har på Midgaard rigtige gode forudsætninger for at lave et godt og udviklende miljø for børnene. Her kan klubbens medlemmer deltage og have indflydelse på en mangfoldighed af såvel nye, som kendte aktiviteter. Vi tænker Klub Midgaard som et ”knudepunkt” hvor børnene kan mødes, deltage, ”hænge ud”, lave nye aftaler og være nysgerrige på hinanden i et trygt og udviklende miljø. Klubbens medlemmer har mulighed for at sætte deres eget aftryk på hverdagen, vi fanger børnenes ideer, og støtter dem i at føre dem ud i livet.

Vi vægter en tryg overgang fra SFO til Fritidsklub til Ungdomsklub, med kendte voksne i indkøringsperioden. Vi samarbejder tæt med Mårslet Skoles SFO og Mårslet ungdomsklub om denne overgang. Læs mere om ungdomsklubben under punktet ”Ungdomsklub”.

I Mårslet vil fritids- og ungdomstilbuddet pr. 01.08.2019 være forandret. Det betyder at klubberne bliver organiseres således at:

 

  • Den nye Fritidsklub vil være i A-huset på Mårslet skole. Klubben er for 4. & 5. årgang.
  • Den nye Ungdomsklub vil have adresse på Testrupvej 1. Klubben vil danne ramme for fritidsklubmedlemmer i 6. årgang og ungdomsklubmedlemmer fra 7.- 9. årgang (op til 18 år).

 

Forandringerne i Mårslet skaber nye muligheder og vi glæder os til at tage de nye lokaler i brug. Vi vil som altid have fokus på at tilbyde et sprudlende fritidstilbud til børn og unge i alderen 10-18 år i Mårslet.

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder

Information

Juniorklubben Mårslet
Testrupvej 1
8320 Mårslet

Telefon: +45 41 87 25 59
Børnetelefon: +45 51 49 02 71

_________________________

Fritidsleder
Kirsten Sønderby
Tlf.: +45 51 57 66 00
Mail: kiso@aarhus.dk

Afdelingsleder
Michael Clausen
Mobil: +45 23 84 49 17
Mail: 
micl@aarhus.dk


_________________________

Åbningstider

Mandag 13.30 - 20.00
Tirsdag 13.30 - 17.00
Onsdag 13.30 - 20.00
Torsdag 13.30 - 17.00
Fredag 13.30 - 17.00

 

Ind- og udmeldelse

Priser/takster

Links

Forældreråd

Medlemmer

Bo Vangsø   (Formand)
bo_vangsoe@yahoo.com

Jan Svarrer (Bestyrelsesmedlem Ung i Aarhus Syd)
post@jansvarrer.dk

Cathrine Klit                 

Gitte Ryssel Skovfoged                   

Mona Winther Krogh                       

Pernille Tang Kristensen                 

Trine Christensen

Her kan du læse indkaldelser og referater