UngiAarhus får ny hjemmeside 1. september - denne side indeholder information til nuværende medlemmer og deres forældre 

Legepladsen Svendgården

Legepladsen Svendgården er en pædagogisk ledet legeplads midt i Beder.  Svendgården er kendt som et fristed - en oase midt i byen, hvor der er plads og rum til alle uanset alder, højde og drøjde. Fælles for alle, der kommer på Legepladsen, er en kærlighed til natur, dyr og udeliv.

Legepladsen Svendgården er et godt besøgssted, hvor der er plads til leg og læring. En del af vores dagligdag går med pasning og pleje af vores dyr. Vi har kaniner, geder, heste, høns, – for blot at nævne nogle eksempler. Og der kommer mange dagplejere, vuggestuer og børnehaver fra hele det Sydlige Aarhus for at tilbringe nogle gode timer på legepladsen. Faciliteterne på legepladsen er således for alle, det vil sige at cykler, skovle, spande med mere i sandkasserne kan bruges frit, og hvis der er nogen, der har noget sandlegetøj derhjemme, som ikke bliver brugt, tager vi gerne imod det. Indendørs er der adgang til toilet og puslebord.

Vores primære målgruppe er 4. Klasse til 18 år så de fleste af vores aktiviteter retter sig mod dem.  Der kræves ingen indmeldelse for at benytte legepladsen og deltagelse i alle aktiviteter er gratis. Dog kan der forekomme brugerbetaling i forbindelse med større aktiviteter.

Legepladsen bruges målrettet som funktion med ride aktiviteter 3 gange om ugen for klubmedlemmer og legepladsbørn og med fokus på børn/unge med ekstra behov for støtte. Endvidere arbejder enhederne sammen om projekter, traditioner der findes i enhederne, og alm. Aktiviteter for aldersgruppen.

Vi arbejder tæt sammen med klubben om at skabe et godt børne og ungdomsliv for vores børn  og unge.

Uden for åbningstiden og i weekenden er Legepladsen åben for alle besøgende, der ønsker at kigge forbi og se på dyrene og benytte sig af legeredskaberne og være med til at passe på legepladsen.

 

Information

Legepladsen Svendgården
Byvej 9
8330 Beder

Tlf.: 24 59 74 43

______________________

Fritidsleder
Vagn Palmelund
Tlf.:  51 57 50 23
Mail: vagnp@aarhus.dk

Afdelingsleder
Alan Copp 
Tlf.:26 82 91 09

Mail: atc@aarhus.dk
______________________

Åbningstider

Mandag: 13.30 - 17.30
Tirsdag: 14.00 - 17.30
Onsdag: 13.30 - 17.30
Torsdag: 13.30 - 17.30
Fredag: 13.30 - 16.30

 

UNGEMILJØ (7. kl. - 18 år)

Tirsdag: 17.00 - 21.30

Onsdag: 17.00 - 21.30

Links