UngiAarhus SYD

I UngiAarhus SYD skaber vi de bedste rammer for børn og unge i Aarhus Kommune, uanset om de kommer i vores klubber, benytter vores legepladser eller deltager i Ungdomsskolen. Vores fokus er altid på at børn og unge får lige det tilbud, de har brug for.

Vi ser altid fremad og udvikler vores fritids- og ungdomsskoledistrikt, så børn og unge kan udnytte deres fulde potentiale. Vi stræber altid efter at løfte kvaliteten af vores tilbud, og vi arbejder altid på at udvikle vores fysiske rammer, så vi skaber attraktive miljøer for vores nuværende og fremtidige medlemmer.

For at vi kan lykkes med det, har vi de bedste rammer for den gode fritid. Vi har kompetente pædagoger og andre voksne, der er nærværende, og som motiverer børn og unge til at mestre det, de gør – ikke kun i de enkelte opgaver; men også i livet.

UngiAarhus SYD er til for børn og unge i Tranbjerg, Kolt, Hasselager, Holme, Rundhøj, Skåde, Kragelund, Mårslet, Solbjerg, Beder og Malling. Og vi har vores rødder i Børn- og Ungepolitikken og Fritids- og Ungdomsskoleplanen.

Vi skaber den gode fritid sammen med børn og unge.

UngiAarhus SYD
Grøndalsvej 2
8260 Viby J

Send digital post
Læs mere om digital post

Fritids- og ungdomsskoleleder 
Ole Ibsen
M
ail: olib@aarhus.dk
Tlf.: +45 29 20 99 40

Vice fritids- og ungdomsskoleleder 
VAKANT

Links