Nyhedsarkiv

136Nyheder 74 Nyt fra...

UngiAarhus har fokus på de ikke-uddannelsesparate

UngiAarhus har sammen med vores samarbejdspartnere udarbejdet en målgruppe- og behovsanalyse for ikke-uddannelsesparate unge
Nyhed billede
En del af UngiAarhus arbejde er at sikre, at unge er uddannelsesparate og får påbegyndt en ungdomsuddannelse og bliver fastholdt i den. Derfor har vi sammen med vores samarbejdspartner Ungdommens Uddannelsesvejledning Aarhus-Samsø (UU) udarbejdet en målgruppe- og behovsanalyse for de ikke-uddannelsesparate unge.

Bogen udkommer medio januar 2017 i tryk, men du kan allerere nu læse den på nettet. Den handler blandt andet om, hvordan man finder frem til de ikke-uddannelsesparate unge, dem der i daglig tale kaldes IUP-unge.

Bogen kommer ind på parathedsvurderinger og parathedskriterier, så man sammen kan finde frem til den bedste løsning for den enkelte unge.

Bogen er et arbejdsredskab, der kan bruges af fagprofessionelle, men den er også relevant for forældre og andre, der vil vide, hvordan UngiAarhus arbejder med parathed blandt unge.

Læs bogen herunder, og brug den i det daglige arbejde og i forbindelse med årgangsmøder.

Læs bogen
For yderligere information
Hvis du gerne vil vide mere, kan du altid kontakte UngiAarhus på mail eller ved at skrive til en af de mails, der er nævnt på side 4 i publikationen.

....

13-01-2017 ROSO

Forrige 10 Næste 10