Nyhedsarkiv

122Nyheder 78 Nyt fra...

UngiAarhus er klar til året OMG!

Årets største festival for børn og unge i Aarhus finder sted nu på torsdag og fredag på Train.
Nyhed billede
Med navne som Hugo Helmig, Scarlet Pleasure og Albert Dyrlund bliver årets OMG! One Music Generation en af de største oplevelser for børn og unge mellem 10 og 17 år i Aarhus Kommune, når UngiAarhus åbner dørene til et brag af en festival på Train.

- I år har vi de bedste kunstnere, som de unge efterspørger. Og ud over kunstnerne vil de også kunne opleve DJ, dans og meget andet på torsdag og fredag, fortæller Hanne Staahlnacke, bydækkende koordinator i UngiAarhus.

Også en del af Aarhus 2017
For første gang er OMG! også en del af et andet stort projekt, European Youth Consensus (EYC), der er en del af Europæisk Kulturhovedstad.

- OMG! er blevet gentænkt, og i år fungerer torsdagens OMG! som afslutningsfest for deltagerne i EYC sammen med alle de friske unge fra Aarhus’ ungdomsklubber og ungdomsskolehold, det bliver godt at se en masse unge med forskellige nationaliteter have en fest sammen, siger Hanne Staahlnacke.

En festival for mange
Ud over festivallen om torsdagen fortsætter den om fredagen for fritidsklubberne i UngiAarhus. Og der har været stor interesse for at deltage i OMG! i år. Der er udsolgt både torsdag og fredag, og der er venteliste for at få fat i de eftertragtede billetter.

- Vi er glade for den interesse alle børn og unge har vist for OMG! Det er dejligt, at de vil tage del i noget, vi laver for, til og med dem, forklarer Hanne Staahlnacke.

Det er muligt at følge lidt med i OMG! fra sidelinjen, da Ungeredaktionen i UngiAarhus dækker festivallen på de sociale medier.

Læs mere på:
OMG!s hjemmeside

OMG!s facebookside

OMG!s hjemmeside

OMG!s instagram

Ungeredaktionens facebookside


....

13-09-2017 MRSB

Forrige 10 Næste 10