Nyhedsarkiv

125Nyheder 92 Nyt fra...

En farverig fest for børn og unge

UngiAarhus’ Ungeredaktion rapporterer her fra årets OMG! på Train. Det var en fest af format med lutter glade ansigter og med plads til alle slags dansetrin og toner – OMG er en gave til børn og unge i Aarhus!
Der var masser af fest til årets OMG!, hvor blandt andet Scarlet Pleasure spillede for byens unge.
Der var masser af fest til årets OMG!, hvor blandt andet Scarlet Pleasure spillede for byens unge.
Af: Elisabeth Krushave Hansen, 16 år, Ungeredaktionen
I år stod DJ Ary for at fyre op under festen på dansegulvet, og det var en opgave, han løste på den fineste og mest professionelle manér. Der blev jublet, sunget med og mest af alt danset på fuld knald.

Han vidste lige hvilke sange, der skulle til at for at få publikum helt op at køre samtidig med, han var i stand til at variere mellem de vildeste hits og de lidt mere rolige numre.

Dans, sang og skrig
Og selvfølgelig var musikerne i år også meget dygtige. Om det var velkendte navne som Scarlet Pleasure eller Hugo Helmig, var stemningen fantastisk. Alle dansede og sang med, pigerne skreg, og mest af alt var der en energi, som man kun finder til arrangementer som OMG!

Vi var også så heldige at få besøg af youtuberen Albert Dyrlund, som kom og sang som opvarmning for Hugo Helmig. Der blev skrålet med på alle linjer i teksten.
Det var også rart at mærke, at UngiAarhus havde gjort et stort arbejde for at finde nogle kunstnere, som passede til gæsternes aldre.

Fantastiske værter
Til at toppe et allerede fantastisk show af havde OMG! i år tre friske værter: Jakob, Mona og Mars, som var med til at holde folk i den rette stemning hele vejen gennem aftenen med deres tossede tøj og fjollede kommentarer.

Hvad der gjorde OMG! til en endnu federe begivenhed om torsdagen, var besøget fra European Youth Consensus. Det var et møde med mange fantastiske unge mennesker ikke kun fra Aarhus, men fra hele Europa, som alle brænder for at skabe en bedre verden, og de fyldte hele Train op med håb og fremtid.

Billedet er taget af Ungeredaktionen i UngiAarhus

...

29-09-2017 MRSB

Forrige 10 Næste 10