Nyhedsarkiv

143Nyheder 54 Nyt fra...

Vellykket musikfest for Aarhus’ børn og unge

Årets OMG! tiltrak hundredvis af børn og unge, der ud over fed musik og mødet med andre jævnaldrende også var en lille pause fra en travl dagligdag, ifølge rådmanden
Nyhed billede
- Jeg synes, det er et rigtig fint arrangement. Alle har det godt, og vi møder mange af dem, vi kender fra resten af byen, som vi ellers ikke snakker så meget med til hverdag, sagde Patricia, da hun sammen med et par veninder fra Klub3 Ungdomsklub, Brabrand, var til OMG! 2019 på spillestedet Train i det centrale Aarhus.

Og det er netop et af formålene med børne- og ungdomsfesten OMG!: At medlemmer af UngiAarhus’ fritidsklubber ungdomsklubber og ungdomsskole møder og danner nye venskaber med andre jævnaldrende på tværs af hele byen. OMG! 2019 strakte sig over aftenerne 25. og 26. Januar.

- I kan nogen gange godt have en hård hverdag – med skole, prøver, lektier og nationale tests. Men i aften er en lille pause, en fest – og det er jeres fest, lød det fra rådmanden for Børn og Unge, Thomas Medom, da han åbnede OMG! for de unge fredag aften.

Og så var taget ellers ved at lette, da scenen skiftevis blev indtaget af blandt andre Icekiid, Skinz, Bro, Mika & Tobias, DJ Ary og breakdanceren Ali.

- Det er hyggeligt at være her. Det er også noget fed musik, der er helt, helt anderledes end det, jeg plejer at høre. Derhjemme hører jeg noget mere stille musik, forklarer Oskar fra Klubben Solbjerg, der stod oppe ved en af barerne, hvor nogle af vennerne solgte og serverede snack og slush-ice.

OMG! 2019 samlede Aarhus’ børn og unge for syvende gang. Ud over at være et samlende fællesskab omkring musik og underholdning, har især de unge selv været med til at planlægge og afvikle arrangementet. Nogen har været med til at bestemme, hvem der skulle på scenen, og andre har bygget og passet barerne. Desuden kan du ved at søge efter OMG! / One Music Generation på facebook, instagram og snapchat se ungdomsredaktionens interviews og reportager fra de to aftener.

- Et stort event som OMG! på en af byens store spillesteder er også tænkt som en tryg øvebane udi i ungdomslivet. Det har været en vellykket og velbesøgt weekend. Fredag var her cirka 670 unge, klubpædagoger og crew, og lørdag var her omkring 540 børn, klubpædagoger og crew, er status ifølge projektkoordinator for bydækkende events ved UngiAarhus, Tina Gønge.31-01-2019 HEKASO

Forrige 10