Nyhedsarkiv

141Nyheder 53 Nyt fra...

Ungdommens Vårsalong 2019

Kom og se mere end 130 unges kreativitet til Ungdommens Vårsalong
Nyhed billede
Onsdag den 6. marts kl. 15.00 er der fernisering på Ungdommens Vårsalong 2019 på Aarhus Rådhus. Rådmand for Børn og Unge Thomas Medom åbner udstillingen, og derefter er der mulighed for at se alle de kreative værker, unge har skabt under temaet KUNSTIGT.

- Vi håber, at der kommer mange både unge og voksne til ferniseringen og ser alle de unge kunstneres værker, siger Rikke Herold, Vice Fritids- og Ungdomsskoleleder i UngiAarhus SYDVEST.

De mere end 130 allerbedste værker, der udstilles på Aarhus Rådhus, er udvalgt af tre lokale kunstnere, Ginette Wien, Peder Stougaard og Ulrik Myrtue.

- Mere end 200 unge har sendt værker ind til Vårsalong, og det er helt fantastisk. De unge kunstnere har alle sammen arbejdet med deres personlige kreative udtryk inden for årets tema KUNSTIGT. Det kræver mod og vilje at arbejde så koncentreret – og det er helt fantastisk at betragte alle deres skønne fortolkninger, siger Rikke Herold.

Ungdommens Vårsalong er en af UngiAarhus' bydækkende aktiviteter, hvor der er masser af plads til, at unge mellem 13 og 17 år kan udfolde sig kreativt. I UngiAarhus’ fritids- og ungdomsklubber og på forskellige ungdomsskolehold har de unge deltagere gennem længere tid fordybet sig i deres kunstneriske interesser og arbejdet på deres bidrag til årets Vårsalong.

På udstillingen er der igen i år også censurerede værker fra UngSyddjurs.

05-03-2019 MRSB

Forrige 10