I Ung i Aarhus NORD deltager vi i en lang række events og arrangementer på tværs af byen. Her er det muligt at deltage på forskellige niveauer, hvad enten du har lyst til at opleve, selv bidrage eller være med til at sætte rammerne.

Her kan du læse om de forskellige projekter, events og arrangementer:

 

GELLERAPS er et steet- og hip hop arrangement, hvor Rapakademiet og ungdomsskolens raphold optræder mellem professionelle kunstnere. Desuden holder ungdomsskolens street-hold og lokale foreninger shows og workshops indenfor dans, parkour, skateboarding, slackline, streetsoccer, -basket og meget meget mere. Gelleraps afholdes i maj måned og holder oprindeligt til i Gellerup, men gæster i 2015 og 2016 Godsbanen i Aarhus midtby.

 

OMG! står for One Music Generation, og er de unges egen musikfestival. Arrangementet er sædvanligvis delt op i to - en del for de unge i alderen 11-13 år og en del for de unge i alderen 14-17 år. Forskellige ungdomsskolehold arbejder gennem en periode med alt fra økonomi over udsmykning til backstage og redaktion, og står også selv for interviews med de kendte og salget i juice-baren undervejs. På hovedscenen vil aktuelle kunstnere underholde med de seneste hits, og der vil være indslag fra ungdomsskolehold, der har arbejdet med shows.

 

Unge [Cooltur

Unge[cooltour] er et treårigt forsøg støttet af Børnekulturens Netværk med det formål at undersøge, hvad kultur er på de unges præmisser. Det betyder altså, at du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske af kulturelle aktiviteter, der hvor du bor. Går I med en idé til en kulturel aktivitet, hvad enten det er noget I gerne selv vil prøve kræfter med, noget I gerne vil arrangere for andre, eller noget I gerne vil ud at opleve, så kontakt Unge[cooltour].