Knallertkørekort og førstehjælp

UngiAarhus tilbyder undervisning til knallertkørekort samt færdselsrelateret førstehjælp for alle unge i Aarhus.

Her på siden finder du de oplysninger, du har brug for, når du skal i gang med at tage kørekort til knallert. Det er også her på siden, at du kan tilmelde dig vores venteliste samt finde kontaktoplysninger på den knallertansvarlige.

Du kan påbegynde din knallertundervisning, når du er 14½ år gammel. Kurset varer mindst 15 dage og maksimalt fem uger, og undervisningsgangene ligger altid efter skoletid eller i weekender og/eller ferier. Undervisningen består af teoriundervisning, køretimer i kravlegård og på veje samt færdselsrelateret førstehjælp. Kurset afsluttes med en afsluttende køreprøve.

Når UngiAarhus udbyder et nyt hold, vil der udsendes en SMS til de unge, der står på vores venteliste. Herefter tilmelder du dig og betaler direkte her på siden, hvorefter du vil modtage en bekræftelse på din holdtilmelding samt en mail med flere informationer.

Al undervisning foregår i vores egne lokaler på Center10 – Høgevej 25, 8210 Aarhus V.

Prisen for et knallertkørekort er 550,00 kr. (100,00 kr. for færdselsrelateret førstehjælp og 450,00 kr. for selve knallertkørekortet.) Hvis du mod forventning dumper din teori- og/eller køreprøve, så koster en ny prøve 250,00 kr. pr. forsøg.

Er der noget, du mangler svar på? Så læs meget mere i vores FAQ med de mest stillede spørgsmål eller kontakt den knallertansvarlige.

Læs meget mere i vores FAQ med de mest stillede spørgsmål. 

FAQ

Information

Knallert 
UngiAarhus

Grøndalsvej 2
8260 Viby J

Hvis du har spørgsmål til igangværende undervisning, skal du kontakte din køre- eller førstehjælpslærer. 

______________________
Knallertansvarlig

Ea Kloster
Tlf: 41 87 34 20

E-Mail: knallert@mbu.aarhus.dk
 

Send gerne en sms med oplysninger. Når du kontakter den knallertansvarlige kan du forvente svar indenfor to arbejdsdage. 

Venteliste

UngiAarhus har én samlet, bydækkende venteliste. Tilmelder du dig ventelisten modtager du en SMS, når et nyt hold oprettes.